Информации од истрагата на ФБИ: Бил и Хилари Клинтон се вмешани во педофилски скандал!

Loading...

„Лолита експрес“ е името на авионот во кој се изведувале оргии со девојчиња, а со него Хилари и Бил Клинтон патувале дури 26 пати. Во новиот скандал за кандидатката за претседател на САД, според истражувањата на ФБИ, тие двајцата додека патувале со авионот на својот пријател Џефри Епстајн, оргијале со девојчиња. Епстајн своевремено бил осуден токму за педофилија. Во хакираните мејлови на Хилари кои се предмет на обработка на ФБИ, наводно постојат цврсти докази за вмешаноста на Хилари Клинтон во овој педофилски скандал.
Авионот во кој се изведувале оргиите бил наречен „Лолита експрес“ и со него Хилари и Бил патувале дури 26 пати. Наводно „Боинг 727“ имал кревети во кои патниците имале групен секс со девојчиња, кои некогаш немале ни 12 години, а патниците во дневникот биле впишувани најчесто со иницијали. Џефри Епстејн е американски бизнисмен кој во 2008 година беше осуден за педофилија и за подведување малолетничики и беше осуден на 13 месеци затвор, затоа што се нагоди со Обвинителството да не ги гони помагачите. Агентите на ФБИ почнале да го истражуваат во 2006 година, кога се појавиле првите индиции дека му се подведуваат млади девојчиња кои се принудувани да му бидат сексуални робинки. ФБИ идентификувало 40 злоупотребени жени.
Епстајн исто така има префрлано и пари на швајцарска сметка на Хилари.

loading...