Инструкторката и даде наредба: Тоа што го направи ова тригодишно девојче ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ!

Боречките вештини како карате, таеквондо и јутусуа се доста популарни помеѓу младите, бидејќи не самошто учат за самоодбрана туку и за важноста на дисциплината, напорната работа и преданоста.Доколку мислите дека ова тригодишно девојче е премладо за учење на боречките вештини, многу се лажете! Тоа што ќе го видите во ова кратко видео , во потполност ќе го промени вашето мислење…Доколку мислите дека ова тригодишно девојче е премладо за учење на боречките вештини, многу се лажете! Тоа што ќе го видите во ова кратко видео , в

Пронајдете не на следниве мрежи: