iPhone 5s со 128GB меморија?

Loading...

Овојпат информацијата ни доаѓа од Ming-Chi Kuo, аналист на KGI, кој познат по своите точни предвудувања во минато.Овојпат, тој очекува дека Apple конечно ќе започне со продажба на модел на iPhone кој ќе поседува 128 GB простор за складирање на податоци. Засега, сите претходни iPhone-и не доаѓаа со повеќе од 64GB меморија. Во моментот, само 4-тата генерација на iPad има опција да го купите со 128GB меморија, а дополнителен проблем е што кај iPhone, немате опција да го проширите просторот со MicroSD картичка, како кај останатите телефони.
Повеќе на gsm.mkОвојпат, тој очекува дека Apple конечно ќе започне со продажба на модел на iPhone кој ќе поседува 128 GB простор за складирање на податоци. З

loading...
Loading...