iPhone 6 почна да се продава и во Македонија- неговата цена е сеуште тајна!

Loading...

Нeколку познати скопски мобилари веќе го нудат најновиот производ на Apple, IPhone6. Според она што може да се види на нивните фан страни на Facebook цената од непознати причини не се кажува. Сите им порачуваат на заинтересирание да дојдат во нивните продавници и таму да дознаат колку ќе треба да платат за новиот iPhone6. 
И додека во Македонија цената официјално е тајна, во Хрватска, во мобиларите, овој телефон се продава за повеќе од 1200 евра.
Македонските мобилни оператори се очекува телефонот да го донесат во текот на идниот месец.Според она што може да се види на нивните фан страни на Facebook цената од непознати причини не се кажува. Сите им порачуваат на заинтересирание да

loading...
Loading...