iPhone апликација од 900 евра: Можете да погодите што прави?

Loading...

Apple ја одобри апликацијата на компанијата i4software, која го носи името VizzyWig 4K и се продава по цена од 899 евра. Со тоа, оваа апликација стана една од најскапите на пазарот.Апликацијата е компатабилна само со iPhone 5s телефоните со меморија од 32GB и 64GB. Станува збор за видео-камера, која користи револуционерен метод за снимање и ви овозможува да создадете 4K видеа.
Апликацијата всушност слика 24 фотографии во секунда, кои имаат 4K резолуција и потоа ги спојува истите во едно видео. Звукот се снима и се синхронизира посебно, со што добивате квалитетна и одлична снимка.
 Повеќе на GSM.mkАпликацијата е компатабилна само со iPhone 5s телефоните со меморија од 32GB и 64GB. Станува збор за видео-камера, која користи револуционерен мето

loading...
Loading...