Исчезнато 7-годишно дете е пронајдено мртво: Работници на градилиште налетале на УЖАСНА ГЛЕТКА!

Ужасен е резултатот од истрагата, покрената по исчезнувањето на 7-годишно дете. Неговото тело беше пронајдено на градишлиште, а детето го задушила сопствената облека.Безживотното тело на детето беше пронајдено во пластична цевка, а истрагата покажа дека Конли Томпсон почина од гушење. Полицијата донесе заклучок дека станува збор за несреќен случај.
Реконструкцијата на случувањата покажала дека детето се вовлекло во градилиштето низ премин во оградата и на некој начин успеало да влезе во вертикално поставена цевка од која не можело да излезе.
Сѐ се случувало во Ворсброу (Барнсли, Велика Британија).
Момчето исчезнало во неделата навечер. Беше покрената масовна истрага во која биле користени и хеликоптери. Сите се надевале дека детето ќе биде пронајдено живо, но потрагата завршила со трагичен крај.
Семејството вели дека мајката на момчето, Поли Томпсон, е скршена од болка.
Безживотното тело на детето беше пронајдено во пластична цевка, а истрагата покажа дека Конли Томпсон почина од гушење. Полицијата донесе заклучок

Пронајдете не на следниве мрежи: