Исчистете ја микробрановата печка со помош на лимон!

Loading...

Брз, лесен и евтин начин да ја исчистите вашата микробранова печка од мрснотии. Сè што ви треба е половина лимон и 300 милилитри вода, а постапката е многу едноставна.
–          Во еден сад ставете ја водата и исцедете половина лимон, а потоа убаво измешајте ги.
–          Садот ставете го во микробрановата печка и пуштете ја на најсилно.
–          Наместете да се врти 5-10 минути.
Откако ќе пројде времето, ќе забележите дека благодарение на пареата, мрснотијата од ѕидовите на микробрановата е стопена. Потоа, земете памучна крпа и целосно пребришете ја внатрешноста на микробрановата печка.Сè што ви треба е половина лимон и 300 милилитри вода, а постапката е многу едноставна.
–       &

loading...
Loading...