Исфрлениот Милиќ:Ава е прекрасна, а едниот близнак го гледам како победник

Loading...

На првото полуфинале куќата ја напушти Милиќ. Маја Волк, Сораја и Венди беа многу блиску до изфрлување заедно со Милиќ.
Маја Волк јавно призна дека се и простува на Маја Николиќ, и за „летачките“ чинии и за кавгите.
Вечер за влез во финалето ќе се борат Ава, Жељко, Анета, Сораја, Венди, Жарко, Маја и Топ.
На излегување Милиќ изјави дека не е успех да дојдеш до финале туку да победиш.
На прашањето што мисли за Ава тој кажа дека му е многу драга.
„Јас ја штитев Ава, таа е прекрасна личност и целосно одговара за во ова реално шоу. Искрено се заљуби и за неа мислам се најубаво. Како фаворит го гледам едниот од близнаците.“-изјави Милиќ.На првото полуфинале куќата ја напушти Милиќ. Маја Волк, Сораја и Венди беа многу блиску до изфрлување заедно со Милиќ

loading...