Искористете ги старите лончиња!

Loading...

Употребете ги старите лончиња кои ги чувате во орманчињата и подрумот и имајте оригинална градина на ѕидот на балконот, викендичката или куќата.Потребни ви се неколку стари лончиња кои веќе не ги употребувате, малку земја и растенија кои ќе ги засадите во лончињата.
Изберете неколку исти или слични лончиња со рачки и на секое од нив издупчете отвор кој подоцна ќе послужи за обесување на лончето.  На дното на секое лонче  направете мал отвор за одвод, кој ќе послужи за истекување на вишокот вода и секое лонче обојте го со акрилен спреј во боја по ваш избор.  Со помош на коноп и метален прстен направете закачалка за секој лонче, а потоа едно по едно закачете ги на клинче кое претходно сте го поставиле на ѕидот.
Потребни ви се неколку стари лончиња кои веќе не ги употребувате, малку земја и растенија кои ќе ги засадите во лончињата.
Изберете неколку

loading...
Loading...