ИСПОВЕД НА ЧОВЕКОТ СО ПЕНИС ОД 48 СМ: Еве како е да се има секс со мене…

Loading...

Неговата „гордост“ дури заврши во Гинисовата книга на рекорди и така се отфрлени сите сомнежи дека неговиот полов орган не е вистински. Освен проблемите кои ги има со жените, неговата машкост му оневозможува да најде работа која ќе му одговара.Роберто Есквивел Кабрера (52) од Америка е мажот кој својот пенис го смета за голема инвалидност. Имено, неговиот пенис е долг дури 48 см а жените поради тоа се плашат да имаат секс со него.
Голем број на луѓе, првенствено жените, не му верувале дека неговиот пенис е „вистински“ и дека не одел  на разни корективни операции за зголемување.

Неговата „гордост“ дури заврши во Гинисовата книга на рекорди и така се отфрлени сите сомнежи дека неговиот полов орган не е вистински. Освен проблемите кои ги имал со жените, неговата машкост му оневозможува да најде работа која ќе му одговара. Тој се обидувал на различни начини да докаже за власта да го прогласи за инвалид и да му додели заштитна помош.

 

Исто така, Роберто се надева дека наскоро ќе може да оди на операција за смалување на половиот орган за да може да продолжи понатаму со животот на нормален начин. 
Еве како „се управува“ со МАЛ, а како со ГОЛЕМ И ДЕБЕЛ „алат“

Роберто Есквивел Кабрера (52) од Америка е мажот кој својот пенис го смета за голема инвалидност. Имено, неговиот пенис е долг дури 48 см а жените

loading...
Loading...