Исповед на Марија Шерифовиќ: Татко ми ми го загорчи животот!

Loading...

Марија Шерифовиќ се исповедала за тешкиот брак на своите родители, за нејзиниот татко кој и го загорчил детството поради склоност кон алкохолот, коцкањето, измами, насилство…Марија Шерифовиќ целосно си ја отворила душата.
Исповедањето на Марија Шерифовиќ не е тајна, пишува српски Курир. Поп-пејачката на крајот на ноември ќе го објави документарниот филм во кој ќе зборува за сите детали од својот живот.
Некогашната српска претставничка и победничка на Евровизија решила на овој начин да се исповеда, да ги разоткрие тајните, да се покае за своите гревови, но и да ги прости туѓите.
Сето она што го одбележало нејзиниот живот ќе биде во филмот „Исповед“.
– Марија потполно ја отвори душата. Проговори за тешкиот брак на своите родители, татко и кој и го загорчил детството поради склоност кон алкохол, коцањето, измамите, насилствата,- вели за српски Курир, добро упатен извор.

Марија Шерифовиќ целосно си ја отворила душата.
Исповедањето на Марија Шерифовиќ

loading...
Loading...