ИСПОВЕД НА ЖЕНА која сопругот не ја забележува: „Маж ми не сака да ме допре, но затоа од мојот 19-годишен љубовник го добивам тоа што го сакам“

Loading...

Исповед на една жена која вели дека повеќе од една деценија живее со маж кој не ја забележува, па решила да влезе во тајна врска со 19-годишно момче, пишува Huffington Post.-Два пати неделно го имам најдобриот секс во мојот живот со згоден 19-годишник. Џејк, човекот за кој сум омажена веќе 10 години, нема поим за тоа и јас не планирам да му кажам.
Јас и мојот сопруг Џејк немаме секс подолго време, всушност ние откако се венчавме немаме секс доволно колку што сакавме. Поради тоа што тој не ме забележуваше морав да најдам друго решение бидејќи се што размислував беше поврзано со секс. Еднаш дури му реков дека не знам дали сум во состојба да останам во брак без секс, а тој таа моја реченица целосно ја занемари. Ми рече дека ќе размисли за тоа и ја промени темата. Чувствував како да не ме сфаќа сериозно. На крајот го натерав да појде на лекар и да се провери, а лекарот рече дека Џејк има ниско ниво на тестостерон, па поради тоа нема сексуална желба. Тогаш, одлучив дека едноставно не можам повеќе. Не сакав врска за една ноќ, туку нов маж во својот живот со кој ќе имам редовен секс.

 

Одеднаш, се појави тој. Младо момче вработено во мојата фирма, беше слободен кога мојот сопруг не беше дома. Беше совршен. Започнав врска со него. Јас го изневерувам мојот сопруг. Просто и едноставно. Се чувствував ужасно поради тоа некое време. Првите две недели бев премногу вознемирена, но потоа секоја средба беше се поубава и повозбудлива, раскажува оваа жена за Huffington Post.-Два пати неделно го имам најдобриот секс во мојот живот со згоден 19-годишник. Џејк, човекот за кој сум омажена веќе 10 години, нема поим за тоа и

loading...
Loading...