Исповед за масакрот во Лас Вегас: „Помина една жена и ми кажа сите ќе умрете“

Loading...

Потресна исповед раскажа една девојка која била во публиката за време на масакрот во Лас Вегас.Таа за тамошните медиуми изјавила дека една жена само 45 минути пред нападот им говорела дека сите ќе умрат вечерва.
Полицијата соопшти дека напаѓачот е 64 годишниот пензионер Стивен Педок, а во потрага се и по Марила Денили за која се претпоставува дека била соучесник на напаѓачот.
Инаку нападот се смета дека е извршен од 32 кат од една хотелска соба од каде што вооружениот напаѓач уби повеќе од 50 луѓе, а рани повеќе од 500.
Денешниот масакар во Лас Вегас се смета за еден од најсмртоносните во историјата на САД.Таа за тамошните медиуми изјавила дека една жена само 45 минути пред нападот им говорела дека сите ќе умрат вечерва.
Полицијата соопшти дек

loading...