Испрскајте ја облеката со вотка и ќе се случи нешто навистина неверојатно!

На сите им е познато дека зимската облека, која долго стоела во орманот, може да мириса непријатно. И тоа токму поради отстојаност.Затоа ви предлагаме сосема едноставен трик со кој ќе ја решите оваа мака!
Слободно послужете се со најевтината вотка која ќе ја пронајдете и сипете ја во шише за распрскување. Попрскајте облеката од 15-ина сантиметри оддалеченост, а потоа закачете ја добро да се исуши.
Со оглед дека алкохолот ги убива сите бактерии, па и оние одговорните за непријатни мириси, вашите џемпери и останата зимска облека ќе ви бидат сосема свежи.
Овој трик најдобро делува на волна, памук и полиестер, но затоа избегнувајте свила и кожа.Затоа ви предлагаме сосема едноставен трик со кој ќе ја решите оваа мака!
Слободно послужете се со најевтината вотка која ќе ја пронајдете

Пронајдете не на следниве мрежи: