Истури ЧАША ВОТКА во најлон кеса: Крајниот резултат – ГЕНИЈАЛЕН!

 7 интересни трикови како на најдобар начин да ја употребувате вотката.Летото е во целост пред нас, па доколку во вашиот дом имате некој остаток од вотка, можеби би било добро да го погледнете следното видео. Всушност, тоа ви го препорачуваме без оглед на тоа дали имате дома вотка или не….
Корисничка на популарната интернет страница BuzzFeed на Јутјуб постави едно прилично едукативно видео во кое прикажува 7 интересни трикови како на најдобар начин да ја употребувате вотката.
Погледнете го овој туторијал:

Летото е во целост пред нас, па доколку во вашиот дом имате некој остаток од вотка, можеби би било добро да го погледнете следното видео. Всушност,

Пронајдете не на следниве мрежи: