Италијанската „Монтате“ влегува во Македонија

Loading...

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денескa, ќе оствари средба со претставници на италијанската компанија Монтанте.Средбата ќе се одржи во просториите на Владата, со почеток во 14:00 часот.        
По средбата ќе следува потпишување на договорот за реализација на инвестицијата и изјави за медиумите од страна на  претставници на компанијата Монтанте и Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони.       Средбата ќе се одржи во просториите на Владата, со почеток во 14:00 часот.        
По средбата ќе следува потпишување н

loading...
Loading...