Иван Исцелител „ЅИРНА“ во судбините на најпознатите: Eве што им предвиде тој на Елена Ристевска, Кајмакоски, Каролина…

Loading...

Иван Исцелител ѕирна во судбините на најпознатите и најзначајните луѓе на денешницата.Еве што предвиде најпознатиот Македонец на сите времиња „ИВАН ИСЦЕЛИТЕЛ“
1. Какво дете ќе роди Елена Ристевска?
Во судбината на Елена и претстојат две машки деца и едно женско дете.
2. Дали Каролина ќе се омажи?
Во судбината на Каролина и претстои мажачка со убаво високо момче и бракот ќе биде среќен ,берикетен и долговечен.
3. Дали Благица Павловска ќе оди во странство?
Благица е најбараната фолкерка во странство, ја сакаат секаде низ светот .И престојат повеќе патувања во странство. На благица во судбината и пишува дека во Австралија ќе го сретне човекот на нејзиниот живот и ќе си живееат среќно до крајот на животот.
4. Дали Даниел Кајмакоски ќе ја прослави Македонија?
Даниел уште кога се родил имал среќна судбина. Даниел е регионална звезда а ќе стане и светска ѕвезда и насекаде ќе ја прослави Македонија!
5. Дали Џумалјија ќе заживее?
Џумалија е срцето на Европа и ќе ја храни Европа . МАКЕДОНИЈА е нај еколошки чиста држава во светот и со најубава клима .Полека,  да не се брзаме има многу заинтересирани ивенститори од дома и странство .

6. Дали Македонија ќе му даде државјанство на Карлос Слим?
Секако ваков човек треба да стане МАКЕДОНСКИ државјанин.Тој тоа нема да го одбие и со задоволство ќе прифати македонско државјанство.
7. Ќе се прежени ли Путин?
Секако,Путин во неговата судбина пишува дека до крајот на животот ќе има три брака.
8. А Берлускони?
Берлускони уште кога се родил мајка му го полеала со црвено вино и тој е најголемиот заводник во историјата на Италија.На Берлускони во судбината му претстојат осум бракови.
9.Дали Моника Белучи ќе биде македонска снаа?
Во судбината на моника и претстои брак со Англичанец .Еве што предвиде најпознатиот Македонец на сите времиња „ИВАН ИСЦЕЛИТЕЛ“
1. Какво дете ќе роди Елена Ристевска?

loading...
Loading...