Изгледа како обична врата но нема да верувате ШТО СЕ СЛУЧУВА кога ќе ја допре!

Од време на време наидуваме на некои навистина фасцинантни и неверојатни видео снимки кои со својот квалитет отскокнуваатод останатите. Клеменс Торглер на Јутуб поставил видео од кое мноумина од вас ќе останат во неверување.Имено, се работи за врати кои се темелат на ротирачки квадрати.
Наречени се „Врати на еволуцијата“, а зошто е тоа така погледнете во нардното видео…

 
Имено, се работи за врати кои се темелат на ротирачки квадрати.
Наречени се „Врати на еволуцијата“, а зошто е тоа така погледне

Пронајдете не на следниве мрежи: