Изгледа како сосема обична куќа на вода… но, ОНА што се наоѓа под неа ќе ве остави БЕЗ ТЕКСТ!

Loading...

Одморалиштето Манта кое се наоѓа на островот Пемба во Индискиот Океан, е доказ дека навистина сѐ е можно!Оваа лебдечка структура е проектирана од страна на шведски архитект и нуди навистина уникатно доживување.
За „само“ 900 долари од ноќ, можете да останете и да се одморите во ова одморалиште каде што неодамна беше отворена и подводна соба која се наоѓа 4 метри под површината на водата.
До оваа неверојатна структура на вода може да се дојде исклучиво со чамец, а таму се наоѓа една дневна соба со прекрасен поглед, како и тоалет. Меѓутоа, вистинската магија се случува кога ќе отидете во приземјето…
Погледнете како изгледа ова навистина необично одморалиште:Оваа лебдечка структура е проектирана од страна на шведски архитект и нуди навистина уникатно доживување.
За „само“ 900 долари

loading...
Loading...