Изгледаше многу скромно, но судиите не можеа да ја сокријат ВОЗБУДАТА додека тој пееше!

Андреа Фаустини е момчето кое ги изненади сите на овогодинашното издание на „Икс Фактор“ во Англија.Тој излезе на сцената и сите го потценија.
Веројатно помислиле дека ќе биде уште еден во низата на стандардни перформанси.
Но, кога почна да пее, сите останале без зборови.
Дури ниту судиите не можеле да ја сокријат возбудата и имаше многу расплакани лица во студиото.
Погледнете го видеото:Тој излезе на сцената и сите го потценија.
Веројатно помислиле дека ќе биде уште еден во низата на стандардни перформанси.
Но, кога

Пронајдете не на следниве мрежи: