Излезе ЦЕЛОСНОТО ВИДЕО од запросуањето во „Ѕвездите на Пинк“ – Цеца се расплака!

Несекојдневно издание во Ѕвездите на Пинк. Момчето на една девојка која доби 5 столици , се качи на сцената и ја запроси. Имаше многу солзи во студиото на Пинк.Дијана ја пееше песната – „Злато среќен пат“ и беше на работ да заплаче, а Цеца го предупреди Мирослав дека тоа е нејзина песна. Харис рече дека Мирослав и требаше да си го даде својот глас бидејќи девојката одлично пее. „Особено рефренот“ рече Цеца. И на Бора му се допадна рефренот, па одлучи да ја подигне столицата. А и драго му е што во овој „машки ден“ девојката ги доби сите #ситепет.
Милан најави дека  ќе следуваат уште солзи. Стануваше збор за момчето на Дијана, Немања кој и пријде на девојката со песната „Ти си моја Јулија“, а потоа клекна и ја запроси.
Марина смеејќи се викаше: „речи не, речи не“, а Цеца се расплака.

Дијана ја пееше песната – „Злато среќен пат“ и беше на работ да заплаче, а Цеца го предупреди Мирослав дека тоа е нејзина песна.

Пронајдете не на следниве мрежи: