ИЗМАМА НА СТОЛЕТИЕТО: Стоунхенџ е изграден пред 60 години?!

Loading...

Еден руски портал објави теза дека мегалитниот споменик Стоунхенџ не е изграден пред 5.000 години, туку изградбата започнала пред 60 години!

loading...
Loading...