Известуваше во живо и одеднаш се онесвести!

На новинарка на пакистанската телевизија „92 Њуз“ и се слоши во текот на пренос во живо, при што таа се онесвести пред вклучените камери.Во текот извештај за еден политички настан, на новинарката и се слоши и таа прво седна на столчето на кранот, со што при губење на свеста падна од поголема височина.
За среќа падот го ублажија мажите кои стоеја до неа, па новинарката се здоби само со полесни повреди.
Во текот извештај за еден политички настан, на новинарката и се слоши и таа прво седна на столчето на кранот, со што при губење на свеста падна од

Пронајдете не на следниве мрежи: