Извршен директор остана без работа поради она што го направи во лифт!

Loading...

Морал да даде отказ поради настанот во лифт…Извршниот директор на една голема канадска компанија морал да даде оствка откако безбедносните камери во лифт „фатиле“ како тој злоставува куче. 
Десмонд Хаг снимен е на крајот на јули како удира доберман и се изживува врз него. 
Тој рекол дека животното го „фрустрирало“ и затоа изгубил контрола. После настанот тој бил осуден од јавноста, па компанија побарала да даде отказ. 

 
Извршниот директор на една голема канадска компанија морал да даде оствка откако безбедносните камери во лифт „фатиле“ како тој злостав

loading...
Loading...