Ја исклучил водата во цел град затоа што не добил плата

Педесет и пет- годишен маж е уапсен  во Грачач, Хрватска, бидејки ја исклучил водата во целиот град поради револт што не добил плата.Мажот ги извадил сите електрични осигурувачи, и ја исклучил пумпата за вода која го снабдува малото гратче.
Локалните жители четири часа биле без вода, бидејќи тој одбивал да ги врати осигурувачите.
извор:mkd-news.comМажот ги извадил сите електрични осигурувачи, и ја исклучил пумпата за вода која го снабдува малото гратче.

Пронајдете не на следниве мрежи: