Ја крие дијагнозата од семејството: Кардашијан тешко болна?

Засега не се знае  од што  болува познатата старлета која од јавноста се повлече  по травматичниот грабеж во  париз. Нејзииот сопруг на 21  ноември  доживеа нервен слом.Поради  нејзината дијагноза, раперот  и  сопруг  на релити  ѕвездата Канје Вест  доживеал срцев удар.
Американските медиуми пишуваат  дека Ким Кардашијан е тешко болна и  дека то го  криела од семејството  бидејќи не сакала сожалување. За сега  не се знае  од што  боледува Ким, која од јавноста се повлече  по  грабежот во Париз.
Нејзииот сопруг на 21  ноември  доживеал нервен слом и  завршил  во болница  во  Лос Анџелес, а сега  прв пат  по  хоспитализацијата се појавил во  јавност. Раперот  кој  сега има нова боја на косата,  разгледувал уметничка институција  во  холивудскиот Пацифик Дизајн Центар.

Канје бил префрлен во  болница  дури кога  во неговиот дом била повикана полиција, а откако по  тешка несоница  го прегледал  доктор  заклучил дека состојбата  е толку  тешка што  веднаш  мора во  болница. Раперот  се спротивставувал па полицијата била приморана да му  стави  лисици.Поради  нејзината дијагноза, раперот  и  сопруг  на релити  ѕвездата Канје Вест  доживеал срцев удар.
Америка

Пронајдете не на следниве мрежи: