Ја напуштил жената со која има деца и нашол друга.Погледнете што се случило по седум години!

Тревор Ајхелбаум ја напуштил својата сопруга во 2005 година,но продолжиле заедно да ги одгледуваат нивните три деца.Пет години подоцна,2010 година Тревор ја запознал Кристал со која почнал да живее,а сепак се уште бил законски во брак бидејќи немал пари за покренување на развод.
Новата љубов на Тревор,Кристал,не можела да се помири со тоа дека тој е сеуште во брак бидејќи сакала нивната врска да ја подигнат на ново ниво.
Седум години Кристал сакала само еден подарок,а потоа за Божиќ добила дар кој никако не го очекувала.
Тревор и го врачил подарокот и се снимал со камера.Видеото е објавено на Фејсбук…
Повеќе погледнете во приложеното видео:
Пет години подоцна,2010 година Тревор ја запознал Кристал со која почнал да живее,а сепак се уште бил законски во брак бидејќи немал пари за покрен

Пронајдете не на следниве мрежи: