Ја поканил сосетката на кафе, а таму ја чекал вистински хорор

Се случила вистинска драма во Зајачар, Србија отакко 60- годишен маж се обидел да си ја силува соседтката.Српската полиција го привела 60 – годишниот Б.С.  поради сомневање дека употребил сила и  ја принудил 57- годишната Р.Б.  на сексуален однос. Тој ја поканил сосетката на кафе во неделата во својот стан, а таа прифатила. Но Б.С. почнал да и се додворува. Р.Б. го одбила и се обидела да излезе од станот.
Но, 60- годишниот маж не и дозволувал да излезе од станот и почнал вербално да и се заканува. Ја затворил  врата и ја нападнал. Ја повлекол за коса, ја соборил на подот и ја силувал. Потоа Б.С. отишол во тоалетот, а 57- гоишната Р.Б. ја искористила таа прилика и веднаш побегнала.
Таа веднаш насилникот го пријавила во најблсиката полициска станица откаде му е изречена 30 дневен притвор.Српската полиција го привела 60 – годишниот Б.С.  поради сомневање дека употребил сила и  ја принудил 57- годишната Р.Б.  на сексуал

Пронајдете не на следниве мрежи: