Ја убил својата девојка, ја закопал, па ја откопувал за да ја силува!

Матијас Абт ја задавил својата 22 годишна девојка, потоа го сокрил нејзиното тело во кеси за ѓубре и со кола ја префрлил на имотот каде што има куќа. Таму го закопал нејзиното тело, а потоа се враќал и ја откопувал секој пат кога сакал да има секс со неа.
Мажот  од Германија во понеделникот се појавил пред суд поради тужба дека ја убил својата девојка, ја закопал и потоа го ископал нејзиното тело секој пат кога имал потреба од секс.
Матијас е фатен откако полицијата почнала истрага за исчезнувањето на младата девојка.Матијас Абт ја задавил својата 22 годишна девојка, потоа го сокрил нејзиното тело во кеси за ѓубре и со кола ја префрл

Пронајдете не на следниве мрежи: