Ја забременил ќерката на својата девојка

Loading...

Водителката на „Прељубници“  сега е дел од реалното шоу Фарма.
Таа водеше Прељубници, а прељубата се случила во нејзиниот дом.
Имено, нејзиното момче Александар (32) ја затруднел нејзината 16 годишна ќерка. А Љуба Пантовиќ(34) сеуште не знае за тоа. Па додека таа го поздравува момчето, не знае дека истиот наскоро ќе биде татко на детето на нејзината ќерка.
-Додека мајката е во реалити шоу, а таткото во затвор, Александар ја завел двојно помладата ќерка и ја забременил. Иако официјално се забавува со Љуба, тој веќе има семејство. Неговата сопруга исто така е бремена и во август би требало да им се роди четвртото дете, открива извор на српски Курир.

 Водителката на „Прељубници“  сега е дел од реалното шоу Фарма.
Т

loading...