Ја закопал жива зошто била грда и досадна

Најпрво со електрошок ја зашеметил својата девојка, а потоа ја спакувал во картонска кутија и ја закопал во помал гроб само поради тоа што му здосадила.
Всушност 27 годишната девојка доживеала траума, но со поголеми потешкотии сепак успеала сама да излезе од несудениот гроб.
Полицијата дознала и дека 25 – годишниот Британец нејзин љубовник и ја врзал устата со леплива трака, и ја ставил во кутија со две помали дупчиња за воздух.
Ова го направил поради што мислел дека е досадна и не многу убава.
Отткако ја закопал и ги украл нејзините картички подигнал износ од 500 фунти. Парот има 3-годишен син.Најпрво со електрошок ја зашеметил својата девојка, а потоа ја спакувал во картонска кутија и ја закопал во помал гроб

Пронајдете не на следниве мрежи: