Ја земаа камерата и почнаа да снимаат: Никој не можеше да поверува што направи оваа старица…

Сигурно и вие имате барем еден член од семејството кој е потполно непредвидлив.Во следното видео кое ни доаѓа од Русија, прилично е очигледно кој во ова семејство најмногу е „луд“, а верувале или не тоа е некој од кого најмалку очекувате.
Погледнете го видеото и уверете се самите…
Во следното видео кое ни доаѓа од Русија, прилично е очигледно кој во ова семејство најмногу е „луд“, а верувале или не тоа е некој од

Пронајдете не на следниве мрежи: