Гордана Јанкулоска го осудува бегството на Груевски

Loading...

По Миле Јанакиески се јави со свој коментар за бегството на Груевски и Гордана Јанкуловска, неговата некогашна најблиска соработничка. Таа вели дека го осудува бегството на поранешниот премиер Никола Груевски.
„Се наоѓам во Македонија и на крај памет не ми паднало да заминам било каде“, рече Гордана Јанкуловска за ТВ21.
Таа рече дека ќе продолжи да присуствува на судските рочишта.
Осудата на Миле Јанакиевски за Груевски

loading...