Јапoнка почина по 150 убоди од стршлени

Loading...

Жена во количка во Јапонија, на возраст од 87 година, почина откако беше касната 150 пати од џиновски стршлени.Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега. Помошникот итно повикал пожарникари, но и тие не можеле да помогнат бидејќи немале заштитна опрема за таква ситуација..
По нападот, жената била пренесена в болница, но ден подоцна починала.Ројот стршлени ја нападнал жената додека со својот помошник се враќала од центарот за нега. Помошникот итно повикал пожарникари, но и тие не

loading...