Јоксимовиќ се жени втор пат за две години, но со иста жена

Loading...

Пејачот пред две години се оженил за Јована Јанковиќ. За десетина дена парот планира да се венча и во црква во Белград. На свадбата се поканети околу 150 гости со кои ќе прослават.Жељко јоксимовиќ  се ожени пред две години со Јована Јанковиќ на Малдивите. За десетина дена парот панира да се венча и во црква во Белград. Ќе направат свадба за 150 гости. За Јоксимовиќ ова е вор брак, а има и две деца.
„Со оглед на тоа дека тогаш биле далеку од пријателите и роднините, се договориле откако ќе се венчаат во црква да приредат и голема веселба„, рекол пријател на парот.
Жељко и Јована на веселбата ќе имаат околу 150 гости, а организацијата ја препуштиле на агенција за планирање венчавки.
Јована и Жељко се запознале во 2008 кога заедно го водеа Евросонгот. Пред пет месеци добија син, Коста.Жељко јоксимовиќ  се ожени пред две години со Јована Јанковиќ на Малдивите. За десетина дена парот панира да се венча и во црква во Белград. Ќ

loading...
Loading...