Јутуб цела „2014“ година ја спакува во ова видео!

Јутуб објави видео кое ги слави најзначајните моменти и луѓе кои ја обележија 2014 година. Објавеното видео кое ја прославува 2014 година е снимено на 6 локации од Лос Анџелес до Токио а во него учествувале 100 Јутуб доброволци како и неколку славни и познати личности. 
„Јутуб е навистина глобален, и се обидувавме да го покажеме тоа со ова видео. Нашето видео ќе го гледа целиот свет а не само САД.“изјавил Кевин Алока, задолжен за трендовите и културата на Јутуб. 
Погледнете го видеото…
Објавеното видео кое ја прославува 2014 година е снимено на 6 локации од Лос Анџелес до Токио а во него учествувале 100 Јутуб доброволци како и нек

Пронајдете не на следниве мрежи: