КАДЕ да ги сокриете успешно парите и мобилниот на плажа?

Сите на одмор стравуваме дека некој ќе ни ги украде парите и мобилниот на плажа, додека се капеме…Ве нервираат мравки и муви, кои нон-стоп извираат од некаде? Ви пречи што сладоледот на стапче ви се растопува по раце? За се тоа постои решение…
Откријте како најдобро да ги сокриете парите и мобилниот телефон на плажа, како да ја изладите водата набрзина и како да подготвите овошје на едноставен начин:Ве нервираат мравки и муви, кои нон-стоп извираат од некаде? Ви пречи што сладоледот на стапче ви се растопува по раце? За се тоа постои решение…

Пронајдете не на следниве мрежи: