КАДЕ ЌЕ ИМ ОДИ ДУШАТА: Хулигани убиле соученик во училиште!

Сергеј никогаш не бил популарен во своето училиште и бил жртва на малтретирање од страна на своите врсници.Нa социјалните мрежи се појави снимка од средно училиште во Москва, на кое се гледа како еден ученик е малтретиран до смрт.Сергеј (чие презиме никаде не е наведено), никогаш не бил популарен во своето училиште и често бил жртва на малтретирање од страна на своите врсници, кои на крајот успеале и да го убијат.Тој прелетал низ воздухот и со вратот удрил во масата, а од јачината на ударот му пукнала подјазичната коска и на крајот се задушил.
*ВНИМАНИЕ: ВИДЕОТО СОДРЖИ ВОЗНЕМИРУВАЧКА СОДРЖИНА
Нa социјалните мрежи се појави снимка од средно училиште во Москва, на кое се гледа како еден ученик е малтретиран до смрт.Сергеј (чие

Пронајдете не на следниве мрежи: