Како без секс, да доживеете оргазам?!

Loading...

Секогаш за да се доживее оргазам не е потребен секс. Доволно е да отидете во фитнес сала и да се чуствувате како да сте имале незаборавен секс.Секогаш за да се доживее оргазам не е потребен секс. Доволно е да отидете во фитнес сала и да се чуствувате како да сте имале незаборавен секс.
Сексуалното задоволство што жените го доживуваат во салата за вежбање кое прв пат се појавило во 1953 година,  било малку чудно и збунувачки па научниците од Универзитетот Индијана решиле да го преиспитат тоа тврдење..
Повеќе на ТЗМ.МКСекогаш за да се доживее оргазам не е потребен секс. Доволно е да отидете во фитнес сала и да се чуствувате како да ст

loading...
Loading...