Како да го зголемите задоволството за време на сексот

Loading...

Бидете присутни во моментот додека вашето тело се возбудува и свесно фокусирајте се на искуството. Ова значи дека е потребни свесно да ги снимите сите промени, од моментот на неговиот допир на вашето тело, до тоа каков вид на чувство предизвикува мирисот на неговата пот на вашите усни. Колку повеќе ќе се концентрирате на она што се случува околу вас, толку помалку ќе се грижите за вашите гради (на мажите им се допаѓа кога вашите гради потскокнуваат.) Треба да бидете фокусирани во моментот, до степен во кој во вашиот ум нема да постои простор за размислување на ништо друго. Момците се особено добри во тоа, земете пример од нив и влезете во форма. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Бидете присутни во моментот додека вашето тело се возбудува и свесно фокусирајте се на искуството. Ова значи дека е по

loading...