Како да отворите конзерва доколку немате отворач? Погледнете го овој трик

Loading...

Ова е фантастичен трик ќе ве спаси доколку се најдете некаде во природа и огладнете, а не сакате да ја уништувате острицата на ножот. Или се спремате да правите ручек а отворачот исчезнал без трага.Наместо очајнички да го забивате ножот во конзервата, постои и многу подобар начин како да ја отворите доколку немате отварач. Ова е фантастичен трик кој ќе ве спаси кога можеби ќе се најдете во природа и огладнете, а не сакате да ја уништувате острицата на ножот.
Едноставно протријте го горниот дел на конзервата по рамен камен, стиснете од страна и капакот ќе ви се извади. Ќе ви треба помалку од минута да го направите тоа.
Погледнете во видеото како се прави тоа: Наместо очајнички да го забивате ножот во конзервата, постои и многу подобар начин како да ја отворите доколку немате отварач. Ова е фантастичен тр

loading...