Како да препознаете голема љубов ?

Еве како некои од вас го објаснија ова магично чувство…
“Како светот да ја губи бојата кога не е до мене. Ниту омилената торта не е вкусна ако не можам да ја споделам со него. И кога е до мене, се е волшебно.''
-Марија, 26
'' Да бидете во врска со најдобрата пријателка и најголемата љубов во исто време -. Тоа значи дека никогаш нема да ви биде досадно''-Горан, 27
'' Да се однесувам како ќе посакам, а единственото важно нешто е да бидам покрај него. Без оглед што и да треба да направите за да стигнете до оваа фаза, ќе ви се исплати. Епската љубов ве прави луди и подготвени на се.''-Сара, 25
'' Таа ги исполнува вашите празнини – ако сте неорганизирана, таа помага да се организирате, ако сте срамежливи, таа ќе ви помогне да се отворите како школка. Го влечете најдоброто еден од друг ден и секогаш е интересно кога сте заедно.''-Кате, 22
'' Епската љубов започнува и завршува со чувство дека вашата љубов – без оглед на сè околу вас е – нераскинлива''-Бојан, 28
'' Ти се губи чувството за себе како поединец и себеси се гледаш како една половина од нешто поголемо и поважно, таа го менува целиот поглед на животот.''
-Дарко, 30
'' Тоа е кога животот без љубов се чини незамислив и празен.''-Марин, 23
'' Епската љубов ве прави вас и вашиот партнер да пробате некои нови работи, да одите подалеку и побрзо, кон нешто што никогаш претходно не сте го направиле. Таа е толку интензивна што скоро секогаш боли.''-Ивона, 24
'' Ве јаде одвнатре!''-Јасмин, 19
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Еве како некои од вас го објаснија ова магично чувство…
“Како

Пронајдете не на следниве мрежи: