Kako изгледа интимното гнездо на Сара и Димитар?

Поп-пејачка Сара Мејс и ТВ водителот Димитар Атанасовски оваа 2017 година ќе ја паметат по големи нешта – запловија во брачните води и ја официјализираа својата љубов.Годината која заминува ќе ја испратат како сопруг и сопруга, а како што е редот кон крајот на овој месец декември го украсија домот во празничен амбиент.
Вредната домаќинка на социјалните мрежи реши да ја покаже магијата во домот, а за подобро да го долови ефектот- ги изгаси светлата и покажа дека со Диме уживаат во вистинска романтика.
За разлика од останатите кај Сара и Диме елката не беше во центарот на композицијата, туку светкавиот ѕид кој потсетува на кафуле. Засега, најголемиот подарок од годинава е тоа што се имаат еден со друг, а кога постои љубовта, се останато доаѓа самото по себе…

 Годината која заминува ќе ја испратат како сопруг и сопруга, а како што е редот кон крајот на овој месец декември го украсија домот во празничен ам

Пронајдете не на следниве мрежи: