Како ќе изгледате за 20 години?

Loading...

Новиот програм може да открие како ќе изгледате за 20 години…Програмот е базиран на анализи на илјада фотографии, може да предвиди како детето може да се развива, точно како ќе биде неговиот изглед, од нараните години, па се до старост, пренесува The Independent.
Потребни се само 30 секунди за да пресмета  како детето ќе изгледа во иднина, но и вие сами. Базиран е на систем кои ги споредува со илјада фотографии кои се објавени на Интернет.

 
Програмот е базиран на анализи на илјада фотографии, може да предвиди како детето може да се развива, точно како ќе биде неговиот изглед, од нарани

loading...
Loading...