Како ли му успеа? Утка на годината, буквално!

Српскиот фудбалер Милан Ѓуричиќ доби конкуренција во трката за „Утка на годината“, а неговиот ривал е од Грција.По утката на фудбалерот на Локомотива Белград, Милан Ѓуричиќ, сите мислеа дека нема да се повтори друга поголема.
Меѓутоа, конкуренција на една од најголемите утки на сите времиња, му прави фудбалер од пониска грчка лига.
Погледнете:По утката на фудбалерот на Локомотива Белград, Милан Ѓуричиќ, сите мислеа дека нема да се повтори друга поголема.
Меѓутоа, конкуренција на

Пронајдете не на следниве мрежи: