Како му се спротистави српската Плејбој зајачица на силувачот?!

Loading...

Бидејќи знаев дека силувачите можат да почувствуваат страв, морав да му се спротивставам.Српската плејбој зајачица, Јелена Голубовиќ, на своите цимери на „Фарма“ прво им раскажа за тоа како ја изгубила невиноста на 20 години во Кипар, со еден богат Грк, на врвот на една од зградите на неговите родители.
– Се чувствував како на филм. Ги видов сите ѕвезди – се исповеда таа.
Потоа ја продолжи приказната за тоа како една вечер го заборавила паричникот и седнала во првото такси. Меѓутоа, таксистот наместо дома ја одвел во една тесна уличка и сакал да ја силува…
Повеќе на: ТЗМ.МКСрпската плејбој зајачица, Јелена Голубовиќ, на своите цимери на „Фарма“ прво им раскажа за тоа како ја из

loading...
Loading...