Како од лименка да направите камперски шпорет

Loading...

Наместо да ја фрлите лименката од газиран сок, таа може да ви послужи да подгреете нешто. 
 
Ова видео ќе ви помогне како да прежиеете во сурови услови. Само една обична лименка може да ја претворите во уред кој произведува енергија. Погледнете го видеото и научете како да го сторите тоа. 
 

loading...
Loading...