КАКО ОД ПЕКОЛОТ: Ова е најбизарниот криминалец на светот!

Loading...

Тој е осомничен дека има врска со неонацистичките организации во САД, а покрај окото кое му е истетовирано, на десната надлактица му стои напишан зборот „болка“.Џејсон Барнум (39), во САД го нарекуваат Терминатор, поради карактеристичните тетоважи на главата и истетовираната белка од десното око. Тој е осуден на 22 години затвор, откако признал обид за убиство, кражба и останати престапи.
Криминалецот со обилен стаж, признал дека обивал куќи и крадел автомобили за да собере пари за купување на хероин, а во една прилика и пукал во полицаец.
Барнум при првото појавување пред судијата неконторлирано се лулал и повремено со лицето удирал во микрофонот. Полицијата веруваше дека бил дрогиран за време на пукањето.
Терминатор на својот профил на Фејсбук, постави фотографија на која се гледа дека на десната надлактица го има истетовирано зборот „болка“. Тој има подолго досие, кое ги открива неговите врски со неонацистичките организации во САД.Џејсон Барнум (39), во САД го нарекуваат Терминатор, поради карактеристичните тетоважи на главата и истетовираната белка од десното око. Тој е осуд

loading...
Loading...