Како сами да ја излечите тироидната жлезда со прочуена тибетанска вежба?

Loading...

Имате ли проблеми со тироидната жлезда? Пробајте ја прочуената тибетанска вежба за заштита и лекување на тироидната жлезда.Познато е дека за лекувањето на тироидната жлезда помагаат продуктите богати со јод, како алгите, морската риба и морските плодови, брокулата, јагодите и морковот. Сепак, жителите на Тибет овој проблем го решаваат со една чудотворна вежба.
Вежбата ќе ја најдете на овој линкПознато е дека за лекувањето на тироидната жлезда помагаат продуктите богати со јод, како алгите, морската риба и морските плодови, брокулата, јаго

loading...
Loading...