КАКО ВО GTA: Еден дедо нагази на гаста и уништи 10 автомобили

Несреќа, при инцидент на паркинг на еден супермаркет во градчето Хорикон , нема повредени, а во центарот на случувањата беше очигледно збунетиот 92 годишен дедо….Полицијата претпоставува дека причина за несреќата е некој здравствен проблем или единствено паника која го предизвика првиот удар. Во целата приказна веројатно клучен факт е дека зад воланот на автомобилот бил 92 годишниот дедо кој очигледно не бил во состојба да управува со возилото.

WKOW 27: Madison, WI Breaking News, Weather and Sports
Ваквите случаи во САД за жал не се никаква реткост.

 Нешто слично во САД исто така изведе еден друг старец кој го фатило паника и наместо на сопирачките пред автопералната притисна на гаста. 
Полицијата претпоставува дека причина за несреќата е некој здравствен проблем или единствено паника која го предизвика првиот удар. Во целата прика

Пронајдете не на следниве мрежи: